woensdag 8 augustus 2012

Kiko Cosmetics: iets voor mij?

Kennen jullie Peggy Timmermans al? Deze vrolijke dame is visagiste, en heeft o.a. een eigen blog. Daarnaast geeft ze ook beautytips op She, het vrouwenkanaal van Gazet van Antwerpen.

Via haar blog kan je een setje van Kiko Cosmetics winnen. Ik ken het merk niet, dus ik heb even wat opgezocht om te zien of het was is.

Kiko is een merk uit Milaan, en is voorlopig (?) nog niet in België te krijgen. Wie richt er de facebookgroep op 'We want Kiko in Belgium!'?

Want hallo uitgebreid assortiment! Zou er iets zijn dat ze niet hebben? Het gaat van make-up (gezicht, ogen, lippen, handen), verzorging (gezicht, handen, lichaam, speciale edities, tegen rimpels, ...), zonnebescherming tot accessoires. En een parfum hebben ze ook.

En verder, de verpakking ziet er erg leuk uit, wat altijd leuk meegenomen is.

Maar wat nog belangrijker is: de prijs. Het is een zeer budgetvriendelijk merk. Bij het stukje sale gaan ze helemaal ver: een pond voor een zonnecrème om maar iets te noemen.

Een kleine wishlist:

 • de zonnecrème met factor 50
 • de creamy lipstick in dark scarlet red
 • het oogschaduwpalet in ultimate violets én misty greens
 • de nagellak in verschillende kleuren
 • en dan nog graag wat reinigings- en verzorgingsproducten voor de droge huid

Voilà. Daar zou ik het al voor doen ;)

Check it out: de blog van Peggy en de webshop van Kiko.

3 opmerkingen:

 1. Dag Olivia!
  First of all: Peggy is the best :-D
  Ten tweede: Bedankt voor je comment. Ik heb zelf mooie stalen/titanium juwelen van Diesel (m'n lievelingsring net kwijtgeraakt doeme) maar ik weet niet of dat jouw stijl is. Ik geef je de link van de huidige collectie: http://www.diesel.com/jewellery maar ik zeg er maar al bij dat ik dit niet hun beste vind. Mss kan je hen in de gaten houden als het iets voor jou is :-)
  Voor de rest weet ik het ook zo niet hoor, echt jammer van je allergie!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Ik ga zeker eens piepen, en geef mijn zoektocht naar mooie juwelen die ik kan dragen zeker nog niet op ;)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dit artikel! Dank je wel Olivia! En dank je wel ook Liesbeth!

  BeantwoordenVerwijderen