vrijdag 5 oktober 2012

Review: Magic Nail Polish Remover van Bourjois

Voor iedereen die af en toe al eens een nagellakje gebruikt heb ik maar één boodschap: rep je naar de winkel en haal de magic nail polish remover van Bourjois in huis!

Jaren aan een stuk heb ik liggen sukkelen met watjes en nagellak remover. Smossen, nagels waar nog lak in stukjes aan zat, en dan heb ik het nog niet over de geur... Een gedoe!

Niet meer met dit magische potje! Het systeem is zo eenvoudig geniaal, ik wou dat ik het zelf bedacht had :)


Je neemt je vinger en steek je nagel in het potje tot je nagel helemaal bedekt is door het sponsje. Even draaien met je vinger, en tadaa! Klaar!

Geen parabenen en aceton te bespeuren. Ok, de geur is nog steeds niet alles, maar het is al beter. Er zitten bovendien nog verzorgende bestanddelen in, wat ook een pluspunt is. Met andere removers had ik altijd het gevoel dat mijn nagels zo droog waren achteraf.

De eerlijkheid gebied me nog dit te vermelden:
 • Ik spoel mijn handen achteraf toch nog even onder water. Dat verzorgend laagje is toch iets te vettig voor mij.
 • 1 seconde per nagel heb je nodig volgens  het potje. Ha, laat me niet lachen. Minstens een paar keer draaien = minstens een paar seconden. Maar nog steeds snel, dat wel.
 • Ik heb nog niet geprobeerd mijn teennagels er in te steken. Als dat zou kunnen, zou het helemaal af zijn!
In totaal absoluut een aanrader.

Je kan dit product o.a. kopen in het Kruidvat. Andere merken bieden een gelijkaardig systeem, zoals bijvoorbeeld Sephora. Doen!


3 opmerkingen:

 1. Maries Lindemans15 oktober 2012 om 17:10

  Waar vind ik dit! Had groene nagellak laten zetten vorige week, dat ging er toch makkelijker af dan verwacht. Zaterdag wilde ik voor een feest donkerrode nagellak zetten, maar omdat de tweede laag niet snel genoeg droogde en ik nog niet klaar was, is die helemaal verpest en uitgeveegd. Dus die moest er ook weer snel af. Uiteindelijk gekozen voor een mooi coral-kleurtje. MAAR DE VRAAG BLIJFT, WAAR HAAL IK DIT!
  PS: heb het toevallig ook net op Astrid in Wonderland gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kruidvat of Di zal het zeker hebben. Want daar heb ik het ook gehaald :)

   Verwijderen