woensdag 26 juni 2013

my favourite lipstick

Deze lipstick en ik: grote liefde. Vandaag uitgebreid aandacht voor deze lipstick van Kiko.Ik heb hem altijd bij me, in mijn handtas. Ik gebruik hem graag en dikwijls.


Het hulsje is van plastic, maar ziet er wel ok (lees: niet goedkoop) uit. Omdat ik het altijd bij heb in een tas waar ook sleutels zitten, is het wel beschadigd. Maar geen nood, het is de inhoud wat telt :)

Met een handig kliksysteem komt het product tevoorschijn. Deze lipstick, met als swingende naam 504 (Raspberry), heeft een warme, rode kleur. Het is een cream lipstick, dus geen uitgedroogde lippen te bespeuren.


Ik breng hem aan in de ochtend voor ik naar mijn werk vertrek. Als ik 's middags ga lunchen, hangt de kleur er nog voldoende op. De houdbaarheid doorstaat dus menig koffiekopje en waterglaasje. Dat kan ik niet van elke lipstick zeggen!

Nog een pluspunt: ik kan hem aanbrengen zonder kwast. Even zoefzoef in de auto achter het stuur, of aan mijn bureau voor ik naar een afspraak moet. Handig to the max!

Wat kan ik zeggen? Ik <3 dit product!

Kiko is in België niet te verkrijgen. Awoe daarvoor. Wel in oa in Duitsland en Groot-Brittannië. Kiko is een budgetmerk. Handjes omhoog voor de kwaliteit!

Wat vinden jullie van Kiko? Hebben jullie producten van dit merk?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb al gehoord van het merk, maar heb er zelf nog niets van!
    Ziet er wel een aangenaam product uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Kiko lipsticks zijn inderdaad best fijn! Deze kleur zou voor mij te donker zijn maar er is genoeg keuze!

    BeantwoordenVerwijderen