zondag 21 juli 2013

Kwasten mee op reis

Ken je dat gevoel? Ook op vakantie wil je er natuurlijk op je beste uitzien. Dat wil dus zeggen, dat de beautyproducten, maar ook de tools ingepakt moeten worden. De kwasten verdienen de beste bescherming. Een goede kwast = half gewonnen, als je't mij vraagt.

Kijken jullie mee hoe ik dat doe?


Ik neem alleen het hoogst nodige mee. Dat is dus een kwast voor blush, bronzer, oogschaduw en eyeliner. Zonder deze vier kan ik mijn basismake-up echt niet goed krijgen.


Het handige aan dit tasje is dat het meegeeft. Ik wikkel ze in deze prachtige satijnen stof, en het past zich aan aan de inhoud. Of je nu veel of weinig kwasten mee neemt, het kan allemaal.Eigenlijk is dit een juwelentasje. Maar ik draag bijna nooit juwelen (allergieën, jawel), dus gebruik ik het met dit doel. And it works like a charm!

Wat vinden jullie? Hoe pakken jullie de kwasten in?

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me geweldig, ben net een weekendje naar de ardennen geweest en gewoon mijn make up kwasten bij de rest van mn make up gegooid want ik moest me haasten en heb denk ik nergens meteen iets liggen om ze anders in te doen. nja, kan je voorstellen dat er geen een haartje meer deftig stond

    BeantwoordenVerwijderen