vrijdag 27 september 2013

Geshopt bij Cosmeticary


Cosmeticary Antwerpen bestaat vijf jaar! Voor deze gelegenheid, bezocht ik daarstraks de shop. En uiteraard kwam ik niet met lege handen naar buiten :)

Allereerst een nieuw masker voor het gezicht. Mijn huidige is zo goed als op, en ik kan niet zonder. Ik wil al even deze van Rodial testen, en dit verdween dus in het mandje.

Vandaag en morgen kan je een make-over krijgen met producten van laura mercier. Ik ging met veel plezier in op dit aanbod. Ik vind het altijd leuk als een professioneel iemand mijn make-up doet. Je leert daar van, en ze geven veel tips. Plus, ze gebruiken meestal producten die al eens buiten je comfort zone liggen, en dat geeft verrassende resultaten!

Ik was echt super tevreden van het resultaat. Het was dus echt moeilijk om te kiezen welke producten ik nog zou aanschaffen. Einde van de maand enzo, jeweetwel. Ik wou heel graag de primer, concealer, lipstick, eyeliner en oogschaduw. En de blush ook. Maar ik mocht van mezelf maar twee dingen kiezen. Dat waren dus het wenkbrauwpotlood en tinted moisturizing crème compact, met spf 20. Handig!

Ook morgen nog krijg je een goed gevulde goodiebag bij aankoop vanaf €75. Een tiental miniaturen van het bestsellers. De moeit om langs te gaan, als je't mij vraagt!2 opmerkingen:

  1. Ooh ik heb de nachtcreme van de Rodial Dragon's Blood lijn, en die is super. Bem benieuwd naar het masker nu.

    BeantwoordenVerwijderen