zaterdag 25 juni 2016

FitFlop happy feet

FitFlop Banda Micro-Crystal Lux Leather Slides

Fitlops ken ik al een tijdje, mijn zus heeft een paar gewone flipflops. Volgens haar comfortabel, voor mij niet echt een zwaar argument genoeg om ook een paar aan te schaffen. Het oog wil ook wat, weetjewel.

Toen ik een tijdje geleden opnieuw met het merk in aanmerking kwam, was mijn enthousiasme dus groot toen ik ontdekte dat ze ook veel andere modellen van sandalen hebben! En ook sneakers en ballerinas en een mannencollectie, trouwens. Tijd om zelf een paar te testen!

FitFlop Banda Micro-Crystal Lux Leather Slides

Ik val altijd als een blok voor strappy sandals. Smalle bandjes, ja, dat doet het 'm altijd. Tijdloos, elegant en geschikt voor verschillende gelegenheden. Meestal komen die met hoge hakken, maar niet bij FitFlop. Dit exemplaar is de (hou je vast, het is een mond vol) Banda Micro-Crystal Lux Leather Slides. Door de flexibele en ultralichte middenzool, loop ik op wolkjes. Ik heb echt het gevoel dat ik hier ettelijke kilometers mee kan stappen. En dat zonder rugpijn of pijntjes aan mijn voeten. Hand op het hart: ik weet niet of ik al schoenen heb gedragen die zo comfortabel zitten.

Comfort dat samengaat met elegantie, dat maakt mijn voeten helemaal blij!

Ik ben nieuwsgierig: kennen jullie FitFlops? En hebben jullie er schoenen van?

6 opmerkingen:

  1. Wel,ik was daarstraks nog aan het rondneuzen naar hun modellen omdat ik overweeg een paar sandalen of sneakers te kopen in de solden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh deze zijn leuk! Ik dacht dat fitflops altijd van die lelijke dikke zolen hadden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niets zit zo makkelijk aan je voeten als een fitflop ik heb er verscheidene ook gesloten wandelschoenen en ze zijn nog mooi ook.

    BeantwoordenVerwijderen