dinsdag 15 november 2016

Eindejaarsdrank - inspiratielijstje

(c) Oona

Op zoek naar inspiratie voor een cadeau, of wil je gewoon investeren in kwaliteitsvolle drank voor de feestdagen? Ik geef graag enkele suggesties!

Bruichladdich Islay Barley

Islay Barley van Bruichladdich is een Schotse whisky. Zuiver en onvervalst, gebotteld met Islay (het Schotse eiland waar deze whisky gemaakt wordt) bronwater. Je haalt deze fles in huis voor €56,50.

PIPER-HEIDSIECK Cuvée Sublime
Deze champagne is een klassieker: rijk en boordevol fruit. Een assemblage van Piper-Heidsieck Cuvée Brut die minstens een jaar langer kon rijpen. Deze koop je in de supermarkt voor €29,99.

The Botanist Gin

The Botanist is een uitzonderlijke gin die gemaakt wordt uit extracten van meer dan 22 lokale Schotse planten. Op deze cadeauverpakking werden in reliëf de namen van deze botanicals aangebracht. Een limited edition die je bij Delhaize kan vinden voor €39,95.

Glenfiddich 21YO

Deze parel onder de traditionele single malt-whisky's is voor de uitverkorenen. De whisky rijpt in bourbonvaten met een vleugje Caraïbische rum. De rum versterkt de kwaliteiten van de whisky en verijkt hem met gember, vijg, limoen en banaan. Deze is verkrijgbaar bij cavisten voor de mooie prijs van €169. Voor de liefhebber dus.


Zubrowka

Zubrowka haalt zijn karakteristieke smaak uit het zeldzame bizongras dat groeit in het noordoosten van Polen. Uniek in zijn soort. De wodka is beschikbaar bij Delhaize en cavisten voor €21,99.

Zeg nu niet dat je niet weet wat kopen voor je pa of lief, inspiratie genoeg :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten