donderdag 16 mei 2013

Giorgio Armani: Luminous Silk Powder

Mijn favoriete poeder van het moment, is het Luminous Silk Powder van Giorgio Armani.


Ik had het graag ongebruikt getoond, want het logo stond er mooi op. Maar ja, ik kocht dit poeder al toen ik nog geen blog had. Dus met mooie beelden was ik nog niet echt bezig :)

De verpakking is stijlvol zwart, in de typische stijl. Er komt ook een sponsje bij.


De naam is er netjes in gedrukt, heel erg mooi. Ik vind het bijna jammer dat ik het niet gebruik :) Om precies te zijn: ik gebruik het wel. Ik laat het in het doosje zitten als buffer, moest het vallen dan hoop ik dat niet alles in 10.000 stukjes valt zoals bij mijn vorige poeder...


Ik gebruik dit poeder nadat ik mijn Super City Block van Clinique heb aangebracht. Het dekt toch wel wat, en maakt mijn huid weer mat.

Mijn voorkeur gaat naar een rozig poeder, dat past het beste bij mijn huid. En als bonus: ik kan er de hele dag mee door komen. Na mijn werkdag glimt mijn huid nog steeds niet, en moet ik dus niet bijpoederen. Wat een meevaller is, want het is geen goedkoop ding, dit poeder.

Ik vind het een heel erg fijn product! Als het niet zo duur was, en als er niet zo veel andere poeders zijn die ik wil testen, zou ik het direct opnieuw kopen.

Luminous Silk Powder van Giorgio Armani is o.a. te koop bij Parfuma - €47

4 opmerkingen:

 1. Een poeder dat de hele dag blijft? Nog nooit meegemaakt. Maar ja, ik heb een vette huid, misschien ligt het daaraan? Ik moet bijpoederen na een paar uur. Klinkt trouwens erg stijlvol als je dat tijdens een etentje gaat doen, net zoals in de film. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het de combinatie droge huid - super city block is die het doet voor mij...

   Verwijderen
 2. Klinkt erg goed...ik vrees dat dit enkel bij een normale huid werkt. Droge huid geeft dat geen cake effect?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk het niet. Ik schrik toch niet als ik in de spiegel kijk :)

   Verwijderen