zondag 14 juli 2013

What's in my bag - de reiseditie

Hier zijn we weer! De blog heeft even stil gelegen, ik zat op een betere wei. En heel bewust niet geblogd, inderdaad. Maar bon, ik ben terug. Wat heb ik nu juist allemaal meegenomen op reis van verzorgingsproducten?


Niet al te veel, want dit was de enige toilettas met verzorgingsproducten. En mijn tasje met make-up was echt pietepeuterigklein. (maar daar heb ik geen foto van, jullie zullen me dus zo moeten geloven :))


Staaltjes en luxestalen zijn ideaal voor op reis. Neemt niet te veel plaats in, en ik wil ook mijn 'goede' producten die ik dagelijks gebruiken niet meenemen. Ik moet toch ooit eens de pech hebben dat mijn bagage niet aan komt...

De precleanse van Dermalogica: ideaal om al de producten te verwijderen, zonnecrème en make-up. Vooral dat eerste smeer ik behoorlijk, en dat moet er uiteraard ook allemaal netjes af komen.
Gentle Cleansing Milk van Declaré: gebruikte ik na de olie. Om zeker te zijn dat alles er af is. Hele fijne melk, die zalig ruikt. Ik moet eens opzoeken wat die full size kost.
3 luxe stalen van Chanel: Hydra Beauyt Serum, Hydra Beauty Gel Crème en Ultra Correction Line Repair (de zwarte die blinkt in de zon). De eerste twee gebruikte ik in de ochtend, na de reiniging. Het zijn beide gels, die snel intrekken. Handig, met de temperaturen aldaar (yep, 32° en meer) Van de nachtcrème ben ik ook tevreden, al kan ik op die korte periode niet zeggen of mijn rimpeltjes minder zichtbaar zijn. Ik had ook een oogcrème, maar die is op en is in de vuilnisbak beland in het hotel. Dat was er eentje van Nuxe. Heel erg van genoten, die wil ik zeker ook full size kopen.
Je ziet ook nog een staal van Kiehl's, ook een nachtcrème. Niet open gedaan, want die van Chanel was voldoende.
Net als de Vitazmine E dagcrème van TBS. Die van Chanel was net op, dus deze is voor een volgende reis.
De Huile Prodigieuse van Nuxe heb ik ook niet gebruikt, ik had er geen zin in.

Ik neem altijd mijn eigen douchegel mee. Sommige hotels hebben echt geen goede producten staan, en ik heb hydratatie nodig, zelfs met hoge temperaturen. Vandaar de staal Deeply Nourishing shower gel van Dove. Ruikt zalig en doet zijn werk.
Shampoo en conditioner heb ik ook meegenomen. Hoewel ik producten met siliconen en parabenen vermijd, zijn deze toch gebruikt. Ik wou mijn 'goede' producten niet kwijt raken. (je weet maar nooit) Dus de Nourishing Oil Care van Dove en Curl Around van John Frieda. Hier kan ik kort over zijn. Mijn haren moesten gewassen worden, verlost van het vuil en de zonneproducten. Ik merkte direct dat mijn punten droog werden na 3 wasbeurten... Blij dat ik nu terug mijn andere shampoo, conditioner, masker en stylingproducten kan gebruiken!
Als laatste nog de Protective Summer Fluid van Rene Furterer. Deze spray beschermt mijn haar tegen schadelijke invloeden van zee, zon en zwembad. En ruikt hemels, en geeft een natuurlijk effect, je ziet het product niet zitten. Top!

Voilà, dit zat er in mijn toilettas. Weinig voor een beautyblogger, nietwaar?

2 opmerkingen:

  1. Tof om te zien! En het valt inderdaad mee van hoeveelheid :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Valt best mee inderdaad. Ik heb in ieder geval een heel pak meer mee :)Goed gedoseerd!

    BeantwoordenVerwijderen