vrijdag 13 maart 2015

Gouden huidjuwelen - GoldSin - Trend Alert!

missoliviasworld.blogspot.be
Juwelen, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Soms zijn ze mooi om naar te kijken, maar om aan te doen? Neen. Ik ben namelijk allergisch voor veel stoffen, en kan enkel anti-allergische juwelen dragen (denk aan staal). Mooie juwelen waar ik tegen kan, ik heb ze nog niet veel gezien.
Vorige week kreeg ik de kans om GoldSin te ontdekken. GoldSin ontwikkelde gouden en zilveren huidjuwelen. Huidjuwelen? Welja, je plakt de juwelen op je huid.

Voor mensen zoals ik een godsgeschenk: kan ik eindelijke eens hippe juwelen dragen, want accessoires maken een outfit af! Ik hoef me geen zorgen te maken over onaangename neveneffecten, de juwelen zijn gemaakt van biocompatibele materialen die geen irritatie opwekken op mijn gevoelige huid.

Er zijn verschillende collecties, je kan telkens kiezen tussen 24K goud of 999 zilver in de modellen. Er is voor elk wat wils: delicate bloemen, opvallende doodskoppen, een lijn geïnspireerd door The Great Gatsby of Stanley Kubrik, vlinders, exotische ontwerpen, ... Maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn altijd uniek en glamoureus.

Deze juwelen zijn echt super gemakkelijk om te gebruiken: je druk het papiertje met het juweel met een nat doekje op een propere en droge huid, het juweel laat los en plakt op je huid. Nog heel even laten drogen en klaar!

Laat ik het nog even over houdbaarheid hebben. Dit is het resultaat na een week, waarin ik zelfs ettelijke uren in de wellness heb doorgebracht, en me normaal heb gedoucht.

missoliviasworld.blogspot.be

Je begint de lijm wat te zien, maar ze ziet er nog behoorlijk uit vind ik. En als ik ze er toch vroeger af wil, kan dat ook.

Tenslotte nog de prijs. We hebben het hier over goud, dat is sowieso duurder dan de zilveren versie. Het juweel van de foto hierboven komt op €10. Afhankelijk van welk ontwerp je wil, betaal je meer of minder.

Ik voorspel dat deze huidjuwelen een echte trend gaan worden deze zomer! Ik zie het mezelf in ieder geval dragen voor een feestje, een vakantie, of gewoon omdat het leuk is en ik het verdien :)

Alle info, collecties, prijzen, webshop en verkoopadressen hier.

Dames, is dit iets voor jullie?

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Oei, dat klinkt als 'speciaal', op een slechte manier ;)

   Verwijderen
 2. Oh ja, ik ga dat zeker eens proberen in de lente/zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doen! Is leuk om te dragen, je moet er niet naar omkijken en het is prachtig om te zien!

   Verwijderen