woensdag 6 februari 2013

Howla! Zie ik daar rimpels?

Het is nooit een goed idee om te lachen en dan in je autospiegel te zien: een close-up van de lijntjes die op je gezicht staan krijg je er gratis bij.

Dringend tijd voor een nieuwe oogcrème! Met mijn 34 lentes moet ik NU aan de hydratatie. En hevig.Omdat mijn oogcrème van Clinique niet voldoet, test ik momenteel enkel stalen. Toevallig drie verschillende van Dermalogica die ik nog had liggen. Zaterdag trek ik met de zus de stad in, Dermalogica staat ook op de planning. Maar het kan even goed een crème worden van een parfumerie. Wat maar rijk genoeg is, en nog te doen voor mijn portemonnee.


De eerste heb ik helemaal opgebruikt. Ik heb er toch een hele week mee gedaan, elke ochtend en avond. De age reversal eye complex is specifiek voor de droge en voortijdig verouderde huid. Slik. Droog, dat is geen verrassing. Voortijdig verouderd, dat hoor ik precies niet zo graag... Maar bon, nu is het moment om er iets aan te doen. Deze crème bevat retinol, voorkomt verkleuringen, verstevigt, verzacht lijntjes én hydrateert. Hallelujah, yes please!

Dan de total eye care met spf 15, geschikt voor alle huidtypes. Deze oogverzorging vermindert zwellingen en pigmentatie die donkere kringen veroorzaken. Pluspunt: die spf. Echt voor mij? Ik denk het niet. Sinds mijn zoontje doorslaapt en niet meer per se om 5 uur (ja, echt) wil opstaan, krijg ik veel minder "amai gij ziet er moe uit" te horen. Weg vermoeide blik. Danku zoon.


Als laatste te testen materiaal nog de multivitamin power firm. Ook weer geschikt voor de droge en voortijdig verouderde huid. Verzacht te tekenen van die verouderig, niet helemaal wat ik nodig heb maar toch een goed begin. Dit kan je trouwens ook gebruiken voor lijntjes rond de mond.

Zo lang ik niet lach, zie ik voorlopig niet echt die veroudering. Wel kraaiepootjes... Het verval is duidelijk ingezet. Ik start alvast een verzetsbeweging op.

Zijn er nog oogcrèmes die jullie kunnen aanbevelen? Tips zijn welkom!

PS: ik ben super content van mijn nieuw fototoestel. Eindelijk kan ik inzoomen zonder dat het wazig wordt! En ik heb geen retouchkes nodig voorlopig! Jeuj!

1 opmerking:

  1. Oogcrèmes, mijn eeuwige probleem. Toen ik jouw leeftijd had smeerde ik de oogcrème uit de Benefiance lijn van Shiseido, die is rijk en erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen