vrijdag 29 maart 2013

Droge voeten rescue team

Het aanhoudende koude weer is niet alleen slecht voor mijn geest humeur, maar vooral voor mijn lichaam. Toen ik gisteren in de douche wilde stappen en mijn voeten zag, besloot ik toch maar terug extra tlc voor mijn stappertjes te voorzien... Uitgedroogde slangenhuid, kloven. It was not a pretty sight. Enter het droge voeten rescue team!


Wassen met olie. Laat daar geen twijfel over bestaan. Ik gebruik de Natural oil for dry skin van Nivea. Van de geur ben ik niet echt fan, maar hij doet wel zijn werk.

Na de douche de voetjes goed insmeren met een crème. Normaal zou ik hier ook gewoon een body butter voor gebruiken, maar omdat ik nog wilde rond lopen zonder uit te glijden heb ik toch maar de Cooling foot balm van Rituals gebruikt. Deze voetenbalsem is verkoelend, dat heb ik nu niet echt nodig, maar vooral maakt deze crème mijn droge huid snel weer superzacht en soepel. Weg slangenhuid.

Hebben jullie ook zo'n droge huid met deze koude temperaturen buiten en droge lucht binnen?

3 opmerkingen:

  1. Ik gebruik de laatste tijd meer handcrème dan anders :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij zijn het vooral mijn handen die er erg aan toe zijn. Ik had al een paar dagen last van extreem droge ruwe plekken, en vandaag bloeden ze zelfs een beetje. Not good...

    BeantwoordenVerwijderen