maandag 8 april 2013

Bescherming gezocht

Zon, zee, strand!

Of toch al zon. Mijn lichtgevende huid schreeuwt om bescherming. Gisteren wat geëxperimenteerd met wat ik in mijn stash had. Vandaag terug gebruikt, en mijn collega gaf me een compliment. Dan moet het wel goed zijn!


Welke producten gebruikte ik nu juist allemaal?


Als basis mijn oude vriend: Super City Block van Clinique. Deze keer in factor 40, maar de lichtere versie kan ik zelfs ook gebruiken zonder te verbranden.


Deze gebruik ik al jaren, ben er mee naar zonnige oorden geweest (denk aan India en Costa Rica, waar het gemakkelijk 40° is in de zon) en niets te zien. Niet gebruind, maar vooral ook niet verbrand. Ik moet zelfs niet bijsmeren, als ik hem 's morgens op doe, kan ik 's avonds nog altijd veilig in de zon. Top!

Daarnaast geeft deze gekleurde crème me een egale en matte huid. Wat wil ik nog meer? (Niets dus.)


Daarna volgt het Hello Flawless poeder van Benefit, in de kleur Shell. Heeft ook een spf 15. Niet per se nodig, maar handig dat er iets in zit. Het poeder gebruik ik om toch wat op mijn gezicht te hebben voordat ik met bronzer begin.


Daarna dus mijn bronzer van Bobbi Brown. De lichtste kleur 'Golden Light', nummertje 1. Om toch wat kleur te krijgen in mijn gezicht dus deze bronzer. Afhankelijk van het licht twijfel ik toch of deze niet te donker is voor mijn witte spookgezicht...

Voor de gezonde blos mijn blush van Benefit, Coralista. Review is hier uitgebreid te vinden.

Swatchtime!


vlnr: super city block, coralista, hello flawless, bronzing powder.

Geblend geeft dat dit:


De super city block is hier nog vochtig, dat blijft niet zo uiteraard.

Ik had het graag op mijn gezicht laten zien, maar gezien ik niemand in huis heb behalve mezelf die iet of wat een foto kan nemen... Daar moet ik nog wat op oefenen dus :)

Wat gebruiken jullie op het gezicht om niet te verbranden?

5 opmerkingen:

  1. Interessant artikel! Zelf probeer ik uit de zon te blijven met mijn gezicht. Ik gebruik niet graag zonnecrème, dus ik vermijd de zon gewoon :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gewone zonnecrème, daar ben ik ook niet zo'n fan van. Een plakkerig gedoe. Maar deze van Clinique is helemaal anders. Plakt niet, en geeft me wat kleur. Dit is echt iets dat ik gewoon niet meer kan missen, want uit de zon blijven is bij mij geen optie :)

      Verwijderen
  2. Goed artikel. Ik ben momenteel into bruinen zonder zon en Chanel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bruinen zonder zon durf ik niet. Ik heb nog altijd een trauma van een paar jaar geleden toen ik met strepen rondliep. Wel onder een lange broek, bij 30°...
      Welke gebruik je voor het gezicht?

      Verwijderen
  3. Ik heb net voor de eerste keer Clinique City Block gekocht, de 25SPF...ben enorm beneiuwd (heb hem besteld dus nog ffe wachten)

    BeantwoordenVerwijderen