woensdag 4 juli 2012

The routine - gezichtsverzorging

Tijd om even te overlopen wat ik elke ochtend en avond op mijn gezicht smeer of er af haal.



Ochtend
Verfrissen met water, daarna een lotion. Momenteel is dat de Essentials met rozen van Garnier.
Als basis het Idealist serum van Estée Lauder, oogcrème is All about eyes van Clinique, en als dagcrème de Moisture Surge van Clinique.


Avond
Om mijn make-up en zonnecrème af mijn gezicht te halen gebruik ik gewoon een reinigingsmelk (Essentials met rozen van Garnier). Als iemand tips heeft voor een goede reiniger zonder dat ik daarna met water alles moet afspoelen, let me know! Ik vind dit zo'n gedoe, en smos heel de badkamer onder. Vandaar de keuze voor een reinigingsmelk, ik weet heus wel dat dit hier voor gemaakt is... Daarna terug de lotion van Garnier. Als extraatje het Intense Night Repair serum van Estée Lauder, daarna terug oogcrème van Clinique, en als nachtcrème Oil of Olaz. Die heb ik gewonnen om te testen, de review volgt dus nog. Om de make-up van mijn ogen te halen zweer ik bij het product van Bourjois.

Net voor in mijn bed in kruip, smeer ik mijn handen nog in met handcrème van Nivea, en nog wat lippenbalsem. Inderdaad, op mijn lippen :)

Hoe zit dat bij jullie?

5 opmerkingen:

  1. Bij mij is dat vrij gelijklopend 's morgens:
    - facial soap (gel)van Clinique
    - toner van Lush
    - oogcrème Q10 Nivea
    - dagcrème à la moment (nu Nivea aqua sensations)

    's Avonds op dagen zonder make-up: vaak niets :)
    Op dagen met make-up of zonnecrème:
    - facial soap Clinique
    - toner Lush
    - ontschminker voor ogen van Nivea
    - nachtcrème Clinique youth surge night

    Lippenbalsem voor ik ga slapen en 's morgens na het tanden poetsen. En handcrème ook 's morgens voor ik in de auto stap. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeps, ik gebruik alleen maar een dagcremeke, reinigen is gewoon met AWWwater.
    Wanneer zal ik een echte vrouw worden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor alles wat ik op mijn gezicht smeer er terug af te krijgen, is de AWW niet geschikt :) Jaloers dat je dat wel zo kan!

      Verwijderen
    2. Owkay, ik gebruik niet echt de 'dure' producten en ken er echt ook niet veel van, maar ik hoop dat ik toch enigszins goed bezig ben. ;o)

      Elke morgen en avond reinig ik mijn gezicht met reinigingsmelk van Nivea of iets soortgelijks, daarna een tonic en dan een gezichtscrème. Nu moet ik zeggen dat ik laatst een paar dagcrèmestaaltjes gekregen heb van clinique en Lancome en die van Lancome vind ik precies wel goed.

      Ook gebruik ik make-up reiniger ogen van Nivea, maar moet bekennen dat ik daar nogal nonchalant in ben en ik dus 's morgens meestal nog een beetje mascara draag! ;o) Niet goed, I know...

      Handcrème heb ik nu net aangedaan omdat ik Goedele haar 'handcrème' las en dacht, ja, moet ik echt meer proberen te doen.

      Ik heb ook wel zo'n gommage om te scrubben, maar ja, agv luiheid is dat al enkele weken geleden.

      Dus een tonic na een gezichtsreiniger vind ik heel handig!

      Verwijderen
    3. Duur is niet noodzakelijk beter hé Jessie!

      Verwijderen