woensdag 1 augustus 2012

Review: Natural Eye van Too Faced

Toen ik een tijdje geleden in Sephora was, heb ik het oogschaduw palet Natural Eye van Too Faced gekocht. Niets nieuws in beautyland, maar voor mij de eerste keer dat ik het zelf probeer!

Ik ben gevallen voor de neutrale kleuren van dit palet.


Je kan in principe alle kleuren met mekaar combineren, al is het gemaakt om per lijn een look te maken.


Zo is de eerste lijn geschikt voor een dag make-up, de middelste een klassieke avond make-up en de laatste noemen ze fashion. Voor mij eerder geschikt voor feestjes of een chiquere activiteit, omdat er nogal veel glitters in zitten. En ze schitteren echt, ik heb het al getest. Needless to say I was the star of the party ;)

Wat ik wel leuk vond is dat ze als extraatje drie kaartjes hebben toegevoegd, met richtlijnen hoe je de oogschaduw kan aanbrengen voor elke look. Ik vind mijn eigen weg wel, maar voor beginners is dit zeker interessant.

Geswatched ziet dat er zo uit:

Heaven - Velvet Revolver - Sexpresso

Silk Teddy - Push Up - Erotica

Nude Beach - Honey Pot - Cocoa Puff

Ik heb alle kleuren al gebruikt in verschillende combinaties.

Wat me opviel is dat de kleur wel goed blijft zitten, zelfs na een hele werkdag (mijn oogschaduw ging er op rond 7u en was rond 19u nog altijd prima). Ik had wel een primer op, de Paint Pot van MAC. Dat hielp de oogschaduw waarschijnlijk wel een handje.Wat me wel stoorde, is dat er nogal veel product op mijn wangen viel, en dan vooral bij de kleur Nude Beach. En als ik met mijn kwast de kleur neem, komen er stukjes los. Ik heb de indruk dat de consistentie van de oogschaduw vaster kan.

Iemand nog tips voor een ander palet?

4 opmerkingen:

 1. Zo een mooi palet! Vind de kleuren echt prachtig, hij staat ook op mijn wishlist, maar het is er nog nooit van gekomen om hem te kopen.
  Ik heb zelf de twee Naked oogschaduwpaletten van Urban Decay, dat zijn ook neutralere kleuren.
  Misschien helpt het om je oogschaduwkwast een klein beetje af te tikken, dan vallen de glittertjes en de overtollige oogschaduw van de kwast af en heb je misschien minder fallout?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig palette! Je kan deze kleuren gewoon voor iedere gelegenheid gebruiken. Wat ook kan helpen is deppen in je oogschaduw en niet heen en weer gaan met je kwast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad, dat zou het wel eens kunnen zijn. Merci!

   Verwijderen