Goed nieuws van het gluten- en lactosevrije front! Herta heeft nu ook een pizza- en taartdeeg voor jullie.
Veel van de lekkerste gerechten ter wereld kan je gewoon niet eten als je geen gluten kan verdragen. En om het helemaal af te maken, kunnen mensen met een glutenintolerantie ook vaak niet tegen lactose. Probeer daar maar eens voor te koken...
Geweldig nieuws dus, dat je voortaan in de supermarkt lactose- en glutenvrij pizzadeeg en taartdeeg kan vinden. Bij deze gluten- en lactosevrije degen is het tarwemeel vervangen door maïszetmeel en de melk door plantaardige ingrediënten.
Ik ken er alvast eentje die zich niet kon inhouden, naar de winkel is gehold en taart heeft gemaakt. Dat het smaakte, liet ze weten.
Inspiratie nodig? Wat dacht je van quiche met broccoli en spekjes, groentepizza, chocoladetaart of bosbessentaart?
Het ‘Pizzadeeg’ en ‘Taartdeeg’ zonder gluten en lactose van Herta: voor iedereen die van lekker eten houdt EN voor iedereen die gluten en/of lactose liever vermijdt. Vanaf nu verkrijgbaar in de versafdeling van de supermarkt. Adviesprijs: € 3,49 voor het pizzadeeg en € 3,19 voor het taartdeeg.
Je kan mijn avonturen ook volgen op Facebook, trouwens.
Oh, chocoladetaart! Mjum!
BeantwoordenVerwijderen:)
VerwijderenIk heb ze onlangs ook gekocht. Super leuk is dit deeg zeker. Ik heb het nog niet geproefd moet ik bekennen. :)
BeantwoordenVerwijderen