woensdag 5 augustus 2015

Nieuw & tijdelijk van Ikea!

 O Ikea, how I love you. Wat hou ik van Ikea! Ik kom er altijd graag, ze hebben veel spulletjes (groot en klein) waar ik moeilijk aan kan weerstaan. Echt, ik zou zo in hun showroom kunnen wonen, alles is altijd zo tof en praktisch ingericht.

Momenteel ligt er een nieuwe en tijdelijke collectie in de winkel: Hemsmak. (Hoe schattig zijn die Zweedse namen trouwens?) Deze tijdelijke collectie bestaat uit potten, blikken, emmers en flessen die je kan vullen met je favoriete lekkernijen. Om alles mooi af te werken voorzien ze etiketten, touwtjes, labels , zakjes en decoratiepapier. Laat dat nu helemaal mijn ding zijn!


Hier beginnen mijn handen serieus van te jeuken! Mijn innerlijke keukenprinses komt momenteel fel naar boven. Ik zou er direct willen invliegen: confituur maken, wortelen stoven en invriezen, kleine cadeautjes maken voor mijn familie en vrienden, ...


Tip: als je zelf niet zo handig bent in de keuken, neem dan gewoon koekjes uit hun verpakking, en maak er zelf een pakje van :) Scoort altijd!
Wat ook een leuke is: je doet alle ingrediënten voor koekjes of cake in een glazen pot, en het recept maak je met een touwtje vast aan het deksel.

Hier nog wat inspiratie.

Zijn jullie ook zo in de wolken? Alles wat je hier boven ziet, en nog veel meer, is sinds augustus verkrijgbaar. Run, Forest, run, naar Ikea. Want dit moois is slechts tijdelijk te koop! En zoals dikwijls bij Ikea, zijn de prijzen ook geen argument om het te laten...

2 opmerkingen: