Miss Olivia


Wat?

Miss Olivia's World is een lifestyleblog. De artikels die verschijnen heb één ding gemeen: ze moeten het leven net ietsje aangenamer maken.

Voor wie?
Deze blog richt zich op jonge mensen die in hun schaarse vrije tijd willen genieten. Daarnaast geef ik ook tips om uit te gaan met jonge kinderen, waar dat het plezier van de ouders niet vergeten wordt. Er zullen ook producten gereviewd worden en recepten gedeeld. Ik hoop dat jullie inspiratie kunnen vinden op mijn blog om er zelf op uit te trekken of aan de slag te gaan.

Gezicht achter de blog
Ik ben Freya, 39 jaar en ik woon nabij Antwerpen. Ik ben mama van een jongen van 6 en heb ook nog 3 pluskinderen die allemaal in hun puberteit zitten. Wat het best wel interessant maakt :) Dat combineer ik met een voltijdse job. Omdat ik aanvoelde dat ik mezelf voorbij holde in de drukte van het gezin en het werk, ben ik beginnen bloggen om toch wat me-time te hebben. Vrije momenten zijn schaars, en die wil ik dus op een aangename manier invullen. Omdat ik in mijn omgeving meer mensen zie in mijn situatie, besloot ik mijn ervaringen te delen.

Welkom!

Facebook
Omdat heel de wereld ondertussen wel op Facebook zit, en het gewoonweg gemakkelijker is om daar te volgen, kan je Miss Olivia ook daar vinden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten