vrijdag 14 september 2012

Verwenmoment: Chanel

Bij Parfuma komen regelmatig vertegenwoordigers langs van bepaalde merken. Nog tot zaterdag kan je in Antwerpen terecht voor een sessie met Chanel.

Ik aarzelde niet en maakte mijn afspraak voor een gratis huidanalyse en full face of make-up.


De hele vriendelijke dame van Chanel begon met mijn huid op zachte manier te reinigen met een zachte melk en daarna een lotion. Deze producten zijn ook specifiek gericht op invloeden van buitenaf te beperken, denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling. Dat ook in Antwerpen te vinden is aan het watje te zien...

Mijn gevoelige huid heeft het meest nood aan een goede hydratatie. Ik kreeg dus een serum en een gel op mijn gezicht. Een oogcrème kon ook niet ontbreken. Omdat ik bovendien ook last heb van rode plekken hier en daar, smeerde ze ook nog 'Le Blanc'. De naam zegt het zelf.

Om de kringen onder mijn ogen te verbergen werd daar met éclat lumière gewerkt. Wat een verschil! Omdat ik niet hou van een masker-effect, werd er een lichte fond de teint gekozen. Daarna nog een compact poeder om alles te fixeren.

Mijn ogen werden opgemaakt met illusion d'ombre die naast een basiskleur met glitters er ook voor zorgt dat de rest van mijn oogschaduw langer houdt. Ze koos voor groen en goud. Heel mooi, deze combinatie. Als oogpotlood ook kaki kleur. Om af te werken bruine mascara.


Mijn wenkbrauwen werden ook wat bijgekleurd.

Tenslotte nog een crème op mijn lippen, een rood potlood en daarna rode lipstick. Nog een perzikkleurige blush op mijn wangen, en klaar.

Een prachtig resultaat! Het blauw in mijn ogen kwam beter uit, dekringen onder mijn ogen waren weg, en mijn huid zag er egaal uit.

Uiteraard heb ik ook enkele producten gekocht, daar zal ik later een verslagje van maken. De andere producten komen op de wishlist te staan :)

Met dank aan de vriendelijke dame van Chanel!

1 opmerking: