zondag 21 oktober 2012

Review: Masque Crème Anti Soif van Clarins

Af en toe (maar niet genoeg) maak ik eens tijd voor een meer dan dagelijkse reiniging van mijn huid. Een full package met gewone reiniging, scrub, plakker voor de neus, en dan een masker. Omdat mijn huid meestal roept om water, kies ik altijd voor een hydraterende crème. Mijn favoriet van het moment is het Masque Crème Anti Soif van Clarin.
Dit weldadig masker wordt niet hard en zorgt in 5 tot 10 minuten voor een gehydrateerde huid.

Water, bomen, vruchten: uw huid krijgt het beste van het beste.
Uw huid wordt gehydrateerd naar behoefte. De extracten van de katafrayboom en hyaluronzuur zorgen voor een perfecte vochtbalans en versterken de natuurlijk barrièrefunctie van de huid. De knop van de lijsterbes stimuleert de microcirculatie voor een sprankelende en gezonde uitstraling.


Nounou. Een hele boterham. Maar voor mij werkt het wel. Ik vind het handig dat deze crème in een tube zit, ik kies zelf hoeveel ik gebruikt. Ik heb andere maskers die per portie verpakt zijn, en meestal gebruik ik die niet helemaal op. En zijn de resten totaal verhard als ik nog eens wil smeren...

Voordeel voor mij is ook dat ik maar 5 minuten nodig heb om dit masker te laten intrekken. Tijd is tegenwoordig beperkt.


De textuur van dit product is echt crèmerig, maar niet te rijk. Ik kan gemakkelijk alles uitsmeren.

Ik vind het ook enorm handig dat ik niet met water moet smossen om de overschot er af te krijgen, maar gewoon met wat lotion op een watje wat er nog hangt weg doen. Er zijn ook maskers die je moet pellen of echt boenen, jakkes. Ik vraag mij af of je gezicht nog wel een voordeel heeft als je moet prutsen of wrijven? Enfin, met dit masker dus niet van dit alles. Hoera!

Nadien voelt mijn huid echt beter aan. Niet vettig, niet glimmend, maar wel gevoed. Zonder nog bijkomende verzorging kruip ik dan zo in mijn bedje. Ik voel niet de noodzaak om nog eens een crème te smeren om te nacht door te komen.

Applaus voor dit product!

2 opmerkingen:

  1. Je moet dit maskers een 's avonds aanbrengen en dan ermee gaan slapen! Echt heel fijn, zo kan je huid de hele nacht hydrateren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aha, dat ga ik eens proberen dan! Bedankt voor de tip.

      Verwijderen