donderdag 10 januari 2013

Season bags

Heb ik een excuus nodig om elk seizoen een nieuwe (hand)tas te kopen? Eigenlijk niet. Maar als jij een excuus nodig hebt, dan kan ik je de website Season Bags aanraden.

Om de drie maanden een nieuwe tas, yes please. Op de site van dit merk vond ik 'enkele' producten die me wel liggen. Tijd voor een kleine wishlist!


Ik heb al een paar jaar een laptop. En ik vond geen passende tas. Tot nu toe. Deze wil ik wel!


Als alternatief ben ik ook wel tevreden met deze.

Reizen in stijl staat al langer op het verlanglijstje. Voorlopig (?) zijn de tassen van Vuitton onbereikbaar. Deze zijn een waardige vervanger:Deze zijn mijn favoriet. En passen toevallig helemaal bij die eerste laptoptas ;)Of in deze kleur. Prachtig, tijdloos én kwaliteit. Wat wil een meisje nog meer? Ah ja, iets betaalbaar. Check!

Season Bags biedt betaalbare Italiaanse kwaliteit vanuit Amsterdam. Alle leren en suède tassen komen uit Florence. Elk seizoen kan je 100 verschillende tassen online vinden.

Betalen kan je via Master Card of Visa. Wat ik zeker een pluspunt vind: voor de mensen zonder kredietkaart (die bestaan nog, ondergetekende is er 1 van) zijn er andere mogelijkheden. Enkel contact opnemen en die leuke tas kan toch naar jouw toe komen!

De bestelling kan je na 1 tot 4 dagen thuis verwachten, wat een standaardtermijn is tegenwoordig. Verzendkosten naar België zijn €9,95.

2 opmerkingen:

  1. Oooh, die donkere reistas, die grote, die wil ik ook!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga ook meteen voor de donkere reistas als ik dit rijtje afga, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen