donderdag 4 april 2013

Stress Relief Eye Mask van Estée Lauder

Soms heb ik erg last van vermoeidheid. Ik weet hoe dat komt (I'm looking at you, zoon!), maar dat maakt wel dat ik 1) niet kan bijslapen en 2) mijn heil moet zoeken in oppeppers. Enter het Stress Relief Eye Mask van Estée Lauder.


Sinds een dikke maand, slaapt meneertje tot zes uur. Dat is dus uitslapen... Nog heel vroeg, maar mijn huid is er al op vooruit gegaan.

Maar met het koude weer, de felle wind, en tegen de wind in fietsen maakt dat ik het gisteren voelde toen ik op mijn werk aan kwam: toen ik lachte, trok de huid rond mijn ogen.


Toegegeven: normaal gebruik ik dit maskertje quasi elke week. Maar omdat het beter ging met het slapen (danku zomeruur) dacht ik dat het niet meer nodig was om wekelijks te plakken.

Ik heb het dan maar gisteren gedaan.

Op de bijsluiter:
Een revitaliserend 10-minuten masker om te gebruiken na korte nachten (check), lange dagen of vermoeiende reizen. Of telkens wanneer de huid rondom de ogen speciale aandacht nodig heeft (check). Stress en vermoeidheid uiten zich als eerste en het duidelijkst rondom de ogen. De huid ziet er vermoeid uit, is droog en vertoont vochtophopingen. Kleine lijntjes en rimpels gaan meer opvallen.  Dit masker gaat deze signalen tegen met simpele, effectieve verzorging. De voorbevochtigde, voorgevormde pas zijn verpakt per 2 stuks en zijn makkelijk mee te nemen.


Gebruik is belachelijk gemakkelijk. Er zitten dus twee pads in een zakje. De pads zitten in een plastic houdertje, en zijn gescheiden met een klein stukje plastic. Je neemt een pad, en plaatst het onder het oog. Het smalle deel moet van je neus weg ;) Na tien minuten haal je ze gewoon van je gezicht. Wat er nog over blijft van product dep je in je huid zoals een oogcrème.

Voor mij is dit een topproduct. Heel gemakkelijk in gebruik, geen gedoe om het er af te krijgen. Mijn huid is gekalmeerd dankzij de plantenextracten zoals aloë vera en komkommer. Verder voel ik de hydratatie en is mijn blik frisser.

Echter, als je het zou willen gebruiken om donkere kringen weg te krijgen, of fijne lijntjes, dan zou ik dit afraden. Daar zijn andere producten geschikter voor.

Een doos van 10 pakjes kost €42 - beschikbaar in de parfumerie

2 opmerkingen:

  1. Een frissere blik is momenteel erg welkom bij mij! Goed om weten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt me erg handig. Ik heb de laatste tijd ook erg veel last van oververmoeidheid (nog geen kindjes, wel ellelange werkdagen + een snurkende vriend + amper plaats in bed haha) E n mijn ogen zijn altijd de eerste die tekenen van vermoeidheid/pijn/... vertonen. Wel best duur voor tien, maar misschien toch het proberen waard?

    BeantwoordenVerwijderen