dinsdag 23 juli 2013

BB Cream - Bobbi Brown

Vandaag heb ik de eer jullie te presenteren: mijn eerste BB Cream! (for real!)


Ik heb lang gewacht met een BB cream. Ik had dan ook nooit gevoel dat ik dat echt nodig had.

Met deze zomers temperaturen wil ik wel voldoende dekking op mijn gezicht, zodat je mijn rode plekjes niet ziet. En ook graag ineens bescherming tegen de zon. En een basis voor de rest van mijn make-up. Vandaar dat ik dan toch overstag gegaan ben.


Over de verpakking valt weinig te melden. Zwart omhulsel met witte letters. Strak, niet te veel poespas, maar stijlvol. I like it.


Over naar de inhoud. Ik heb de kleur light, de lichtste die er was en heeft een beetje een gele ondertoon. Ik moet goed blenden, of deze tint is nog te donker voor mij. Maar het blenden gaat goed, ik gebruik daar trouwens mijn vingers voor. De hydratatie is prima, ik was bang dat het mijn huidje zou uitdrogen maar niets is minder waar. De dekking is goed, en het is inderdaad een mooie basis voor de rest van mijn make-up.

Tot nu toe voldoet het aan mijn verwachtingen, gelukkig. Ik heb er dan ook lang over gedaan om op dit punt te geraken :)

Gebruiken jullie een BB cream? Wat zijn nog goede merken volgens jullie?

Ik kocht dit product bij Parfuma Antwerpen - €36,10 voor 40 ml

4 opmerkingen:

 1. Ik ben ook nog altijd content van de mijne. Die ziet er wel ontzettend raar uit als ik die blend, wat grijzig, maar eens op mijn huid ziet het er prima uit. Al moet ik zeggen dat ik bij deze temperaturen enkel wat zonnecrème smeer, maar dat mag hè, op verlof :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke heb jij nu ook al weer? Ik kan niet zo goed nadenken bij deze temperaturen...

   Verwijderen
 2. Deze vind ik een van de fijnere die er is. Samen met die van Philosophy, Kiehl's en Givenchy mijn meest gebruikte BB Creams!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er eentje van Skin79, een roze doseerbus.

  BeantwoordenVerwijderen