donderdag 21 november 2013

Charming indeed - Chanel


Tijdens het Chanelevent (en dit is de laatste post dat ik er over schrijf, pinky swear) kon ik kennis maken met het oogschaduwpalette uit de kerstcollectie: Charming. En o, wat is ie mooi!

Hoe kon ik weerstaan aan dit prachtig palette?


Onder de kartonnen verpakking, zit het product in een luxueuze fluwelen pochette, wat Chanel wel vaker doet. Zalig om uit te stallen, boven te halen of gewoon maar te gebruiken. Een portie instant luxe op mijn bord.


Dit palette bestaat uit vijf poeder oogschaduwen (huh? oogschaduws? - you know what I mean), en dat is speciaal voor deze collectie. In de vaste collectie zitten gebakken oogschaduwpaletten. En dat is goed nieuws! Want die poederversies, die zijn gewoon WHOA qua pigmentatie!


Ik moest weinig moeite doen om deze kleuren op mijn arm te krijgen, één veegje volstond.

De kleuren zijn erg divers, je kan er verschillende looks mee maken. De eerste drie kleuren zijn perfect voor op kantoor. De twee laatste (helemaal links) gebruik ik als eyeliner.

Echt: sinds ik dit palette heb, gebruikte ik het al elke dag!

Limited edition - €55

3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook nog getwijfeld: koop ik 'm of koop ik 'm niet? Uiteindelijk niet, want ik heb al wel wat oogschaduwpotjes in diezelfde tinten. Maar anders had ik niet getwijfeld!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit ook een geweldige aanwinst in mijn stash! Gebruik het ook vrij vaak! TOPPER!

    BeantwoordenVerwijderen