woensdag 6 november 2013

The pretty one: Illusion d'ombre in Mirifique van ChanelOp het event van Chanel enkele weken geleden, werd dit product gebruikt om mijn ogen meer drama te geven. En ik was danig onder de indruk. De MUA had zelf ook deze prachtige Illusion d'ombre gebruikt voor haar ogen, en daar kwam mijn innerlijke ekster danig van naar boven. Pretty pretty!

De Illusion d'ombre is een soort mousse dat je als oogschaduw of eyeliner kan gebruiken. Het komt in een glazen potje en je krijgt er een klein kwastje bovenop. Voor mij is dit best wel de perfecte kwast om een super precies lijntje op mijn bovenste ooglid te trekken.

met flits

  
zonder flits
Dit product doet het erg goed qua houdbaarheid. 's Avonds zit alles nog netjes op zijn plaats. De textuur is echt speciaal. 't Is een mousse, dus het geeft het gevoel dat het wat terug veert als je wat te enthousiast duwt :) De pigmentatie is voor mij ook top.

De glinstertjes geven een speciaal effect, maar dat maakt wel dat ik het enkel draag met een neutrale matte kleur oogschaduw. En dat is helemaal geen probleem, want ik heb ook een heel erg mooi palette met matte tinten gekocht. Ideale combinatie!

Ik ben echt fan van dit product, en van de Illusions d'ombre in het algemeen. Ik heb ook al een zilveren versie in mijn stash, en ik wil ook nog graag enkele andere kleuren. Nu weet ik ineens wat vragen voor kerst :)

Illusion d'ombre is te koop in de parfumerie - €30

1 opmerking:

  1. Deze zijn inderdaad erg fijn! Voor mij persoonlijk helaas te glanzend maar wat een mooi effect geven ze!

    BeantwoordenVerwijderen