woensdag 26 maart 2014

Pink & Gold Lip Palette - Bobbi Brown

Is het geen beauty, dit palette? Ik kon alvast niet weerstaan toen ik dit zag liggen! (Die paars-roze vlek rechts op het doosje is de weerspiegeling van een tulp, geen vieze vlek of iets anders...)

Ik had nog geen lipstick van Bobbi Brown gekocht, maar dit kon ik niet laten liggen. Al veel goeds over gehoord enzovoorts, en dan voor die prijs 6 tinten krijgen? Carpe diem!

Normaal ben ik het meisje van de rode lipstick. Af en toe wil ik wel iets anders, en dan zijn deze kleuren wel geschikt. Niet te roze (niet mijn ding), niet te bruin (nog veel minder mijn ding), en wat minder in your face dan felrode tinten. En niet onbelangrijk: een kwast zat er ook bij. En dat had ik nog niet!


Er zijn twee kleuren met metallic finish (nr. 2 en 3), twee met creamy finish (nr. 4 en 5), en twee gewone.

Ondertussen heb ik ze allemaal gedragen. Ik moet zeggen dat ik dagelijks dit palette heb boven gehaald, dus ik ben wel tevreden. Mijn favoriet is de eerste kleur (roseberry), niet verwonderlijk wegens de rode tint :) Bij de andere kleuren had ik eerder het gevoel dat ze te nude waren, maar misschien moet ik het nog gewoon worden dat de kleuren gedempter zijn dan ik gewend ben. Waar ik het minst tevreden van ben, is sunset nude (nr. 4 van links). Die is op mijn lippen zo goed als onzichtbaar. Ik zou hem dan eerder gebruiken om wat glitter toe te voegen op een andere tint.

Qua houdbaarheid niets te klagen. Deze lipstick overleefd met gemak een tasje koffie of thee en een stukje fruit. Na enkele uren is bijwerken wel de boodschap.

En de kwast is een droom om mee te werken.

Qua verkrijgbaarheid: dit is een palette uit 2010. Ik denk dus dat je het nog wel kan vinden online, maar niet meer in de Bobbi Brown verkooppunten.

2 opmerkingen: