zaterdag 10 mei 2014

Giorgio Armani beauties


Deze twee lieverds zitten sinds kort in mijn stash. Na een uitgebreide testsessie koos ik voor Luminessence bright revelator en de lipstick Rouge Ecstasy pop (300).

De bright revelator uit de Luminessence-lijn is eigenlijk een BB-cream en bevat spf 50. Ik kom zo goed als nooit buiten zonder spf. Op regenachtige dagen zoals vandaag, vind ik het dus ideaal dat er bescherming in een product zit toegevoegd, zodat ik geen zonnebrand moet smeren. Wat nogal raar zou zijn als het regent.

Dit product wil graag de jeugdige gloed terug brengen, en werkt specifiek op deze vlakken: hydratatie, frisheid, egaliteit, gezonde glow, soepelheid en transparantie. Een hele mond vol.

Er is slechts één kleur beschikbaar: greige. Grijs en beige dus, en niet direct een kleur waar je enthousiast mee aan de slag gaat. Maar zoals de cc-cream van Chanel, past de kleur zich aan je huid aan. Niets grauw te zien dus!

Of hij al de boven geschreven beloftes in lost? Dat kan ik niet direct zeggen. Maar wel dat mijn huid beschermd is, gehydrateerd en dat mijn huid er gewoon beter uit ziet. En dat vind ik eigenlijk al voldoende!


Over naar de lipstick. Deze kon ik gewoonweg niet weerstaan. Heel trendy deze zomer, koraal. Ik denk dat deze kleur bijna iedereen staat, en het is een kleur die je met gemak overdag kan dragen. Voor mij is dat geen issue, ik draag gewoonlijk fellere tinten dan deze, maar niet iedereen vindt dat gepast en zal een gedempter kleurtje kiezen.

Dit is gewoon een vrolijke kleur, die mij doet verlangen naar zonnige dagen. Laat ze maar komen!

En al mijn enthousiasme zou ik gewoon vergeten te vertellen dat dit product ook een prima hydratatie biedt aan de lippen. En de houdbaarheid is ook prima: hij kan wel wat drankjes en eten aan.

En de verpakking vind ik ook geweldig: die felrode huls is heel chique. Ik voel me er zowaar wat madammerig bij :)

Topproduct!

Armani Cosmetics is o.a. te koop bij Parfuma: € 35,70 voor de lipstick en € 70 voor de BB-cream.

1 opmerking: