donderdag 1 oktober 2015

Gemakkelijke & gezondere pizza


Een pizza af en toe, kan ik toch wel smaken. Maar wel liefst de zelfgemaakte versie. Zelfgemaakt smaakt dikwijls beter, ik kan zelf kiezen hoe vettig ik het maak, en wat er op moet. En het is nog snel klaar ook! Als dat geen winwinsituatie is, weet ik het ook niet meer.


Als deeg gebruik ik een pitabroodje dat ik in twee stukken gesneden heb. Daarna een laagje tomatenpuree, ik verkies de versie met basilicum. Daarna kies je verder je beleg. Zoonlief wil graag salami, ik verkies parmaham. Nog een beetje kaas als je dat wil, en je kwakt het in een voorverwarmde oven van 220°. Na ongeveer tien minuten is het klaar.

Omdat ik in een rucolafase zit, doe ik dat er ook nog op. Prima combinatie, als je het mij vraagt!

Je kan er ook voor kiezen om overschotjes op de pizza te leggen: wat bolognaisesaus, kip, groentjes, ... Mogelijkheden zat!

Wat denken jullie, is dit een winnaar?

2 opmerkingen: