donderdag 28 februari 2013

Declaré: Energizing body scrub


De schoonheidsspecialiste waar ik ga verkoopt producten van Declaré. Nadat ik een luxe staal gekregen had van de body scrub, trakteerde de BF me op een full size. (In mei. Als nieuwjaarsgeschenk. Just sayin')


Jaren heb ik een loofa gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen. Werkt prima, maar ik heb nood aan afwisseling. En ook, met een loofa krijg je er niet echt een lekkere geur bij.

Enter de Body Harmony Energizing Body Scrub. (talk about een mond vol)

Aanbrengen op de vochtige en schone huid, en inmasseren. Uiteraard ook nog afspoelen achteraf.

Zijn mijn dode huidcellen verwijderd? Ja, maar niet zo grondig als met een loofa. Daar heb ik altijd het gevoel dat ik zelfs meer verwijder. Maar, dit product is wel voldoende.

Mijn huid is wel op een zachte manier behandeld, en dat gevoel heb ik met een loofa niet. Daar overheerst het schuurpapiergevoel.

Geeft het me energie? Couldn't say. Ik merk het niet. Then again, dat ligt misschien aan het tijdstip. Ik gebruik deze peeling een keer per week, als ik meer tijd heb. En dat is op zaterdagochtend. Omdat ik dan ook al wat langer kan slapen, heb ik sowieso al meer energie. Dus ja.

Echter, de geur van dit product trekt me steeds over de streep. Bij de ingrediënten staat bamboe en ayurveda essence. Mmmm.

Declaré is te verkrijgen bij de schoonheidsspecialiste, maar ook via de Nederlandse webshop. Ik (eigenlijk de BF) betaalde ongeveer €30 voor 200 ml
Geen opmerkingen:

Een reactie posten