donderdag 14 februari 2013

Naar de kapper
Groot alarm deze ochtend: mijn haar splitst! Ik zag het toevallig, ik zit niet elke dag mijn haar te bestuderen. Het kon natuurlijk niet blijven duren. Deze lengte heb ik sinds jaren niet kunnen halen. En nu heeft mij haar er blijkbaar genoeg van. Aaaaaaargh!

Woensdag kan ik bij mijn kapper terecht. En ik ben op zoek naar inspiratie voor een kapsel. Mijn krullen mogen blijven, maar ik zoek natuurlijk iets waar de krullen natuurlijk op vallen, en niet artificieel zijn. Niet zo eenvoudig eigenlijk.


Dit vind ik prachtig. Helaas heb ik niet zoveel haar.


Dit ook, helaas zijn mijn krullen iets minder uitbundig.Zo is het ongeveer nu:


En zoals de middelste hieronder: super mooi, maar ik durf niet. En ik heb nu zo lang gespaard, het zou zonde zijn. Niet?
 

2 opmerkingen:

  1. Niet doen, dat middelste! Daar ga je volgens mij spijt van krijgen. Gewoon de puntjes eraf, en dan in de zomer een lange romantische vlecht maken. Bohemian chique!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, hou je weelderige lokken lang! Zou echt jammer zijn moest je daar een kort kopje van maken en idd, zoals Goedele zegt, daar ga je spijt van krijgen. Hoe langer, hoe meer je krullen natuurlijk uitzakken, dus dat is wat experimenteren in de 'groeifases'! :)

    BeantwoordenVerwijderen