dinsdag 14 mei 2013

multi active toner - Dermalogica

Tijdens mijn zoektocht naar producten voor een betere huid, schafte ik ook de multi active toner aan van Dermalogica. Na gebruik van de daily microfoliant, had ik altijd een trekkerig gevoel. Droge huid enal. Mij werd dus de multi active toner aangeraden.


Een toner zat al langer in mijn vaste routine. Maar een toner in sprayvorm, dat was nieuw voor mij!


Na de reiniging spray ik de toner op mijn gezicht en hals, met de ogen toe. Ik let er ook op dat ik niet op dat moment inadem, want ik kan uit ervaring vertellen dat het een vreemd effect geeft ;)

De toner helpt om de huid voor te bereiden op een grondige hydratatie en verzacht. Het bevat aloë vera, lavendel en arnica. Je kan de toner ook gebruiken als verfrissing op een warme dag. (Zou die nog komen, hierzo in België?)

Daarna breng ik ofwel mijn dagcrème aan, ofwel eerst nog een serum.

Ik merk duidelijk dat mijn huid goed reageert op dit product. Soms heb ik echt last van een trekkerig gevoel, en niet alleen na een scrubbeurd. Als ik in de douche stap, spritz ik even en heb ik geen last. 's Morgens spritz ik even, en ben ik gelijk wakker. 's Avonds spritz ik even en heb ik een verzorgd gevoel.

Voor mij werkt dit product echt wel. Sure, er zijn ook andere toners die bij mij werken. Maar voorlopig hou ik het bij deze. Al was het maar om te kunnen spritzen :)

De multi active toner is te koop via de Dermalogica shop of de website - €13,15 voor 50 ml

2 opmerkingen:

  1. Klinkt niet slecht! Voor mijn huidtype (gemengd tot vet) is hij waarschijnlijk minder geschikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit ook een fijne toner. Ik spray hem op een watje, uit gewoonte waarschijnlijk!

    BeantwoordenVerwijderen