woensdag 19 februari 2014

Vitamin E moisture cream - The Body Shop

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe dagcrème, stopte ik bij The Body Shop. Ik had al veel goeds over de Vitamin E moisture cream gelezen, dus deze wilde ik wel eens testen.

Een hydraterende crème, geschikt voor alle huidtypes? Daar komt mijn nietgelovige zelf van boven. Mijn ervaring met 'geschikt voor alle huidtypes' is: voor allemaal, maar niet voor die van mij.

Ik smeerde wat crème op mijn hand om te testen hoe het zit. Uiteraard weet ik dat mijn hand niet hetzelfde is als mijn gezicht, maar voor mij is dit toch een test voor de vettigheid of droogheid. En ik moet eerlijk zeggen: dat viel reuze mee. Het is een crème die snel intrekt, en geen laagje achter laat. En ook roze is en lichtjes naar baby ruikt :)

Ik gebruik deze nu een week, en mijn huid reageert hier prima op. Niet vettig, maar ook niet te droog. De crème hydrateert, en beschermt tegen antioxidanten. En zou ook de strijd tegen de vroegtijdige huidveroudering tegengaan. Maar dat kan ik nu nog niet beoordelen, na een weekje.
En bovendien is hij nog lief voor de portemonnee, wat ook niet onbelangrijk is!

In deze Vitamin E-lijn zitten nog verschillende andere producten. Recent is er ook een serum op de markt gekomen. Interessant!

Hebben jullie ervaring met deze producten van The Body Shop?

Vitamin E moisture cream - €17 voor 50 ml

3 opmerkingen:

  1. Ik ben ook nogal wantrouwig tegenover producten die goed zouden zijn voor alle huidtypes, maar als je huid na een week nog steeds prima reageert lijkt me dat een goed teken te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik heb hetzelfde probleem 'voor alle huidtypes, maar inderdaad ook niet voor dat van mij!' Misschien probeer ik deze ook wel eens!

    BeantwoordenVerwijderen