donderdag 6 maart 2014

Mega beauty haul


Gisteren heb ik me goed laten gaan in de Estée Lauder Company Store. Iets te goed eigenlijk... Ik ging zo maar eventjes €70 boven vooropgesteld budget. Maar ik heb valabele excuses Maar ik kan mij perfect verantwoorden!


Even op een rij: Bobbi Brown Old Hollywood Eye Palette en Pink & Gold Lip Palette, en nog de Skincare Essentials met een reinigende olie, oog- en dagcrème. Van het merk Origins ben ik enorme fan, ik gooide dus een oog- en dagcreme, masker en spul tegen het glimmen in mijn mandje. Van Darphin koos ik nog een zonnebescherming en oogcrème, en om af te sluiten nog een masker van Estée Lauder.

Er zitten twee cadeautjes bij, dus dat scheelt al. En ik werd totaal verleid door de palletjes van Bobbi. Heb ik die echt nodig? Natuurlijk niet, maar ik kon ze echt niet laten liggen. Too pretty! De andere spullen heb ik ondertussen al gebruikt of gebruik ik binnenkort. Dus het is zeker geen weg gegooid geld. Zo. Dat maakt het voor mezelf en mijn omgeving iets makkelijker om deze uitgaven in het juiste licht te zien :)

Als er iets is waar jullie snel een review van willen, laat het hier achter in de comments.

De moeite, deze shopping spree, niet?

4 opmerkingen:

 1. Wauw, leuk geshopt!
  Heel benieuwd naar de Bobbi Brown palettes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo, ben je naar de Estée Lauder CCO in Oevel mogen gaan? Ik ben heel benieuwd hoe je er bent binnen geraakt! Als ik daar ooit naartoe mag gaan, ga ik waarschijnlijk volledig zot :-) En in een review van de Bobbi Brown skincare essentials ben ik wel geïnteresseerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW lekker gewinkeld! AL maar goed dat je de nodige korting had!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw, zoveel moois! Geniet ervan!
  Ik wil ook dolgraag nog eens naar de store, veel te lang geleden :)

  BeantwoordenVerwijderen