zondag 16 februari 2014

Artdeco - eye make-up remover


Een paar weken geleden zat ik met een oogontsteking. Ik moest bij mijn schoonheidsspecialiste zijn voor iets anders, en onvermijdelijk ging het over die ontsteking, het zag er dan ook niet uit (pun intended). Op een of andere manier ging het ineens over oogmake-upreiniger.

Kruidvat heeft mijn favoriet, die van Bourjois, uit hun assortiment gehaald. Dikke awoe, ik moet nog checken of de Inno ze nog wel heeft. Dus, ik was aan't afgeven dat ik ondertussen al twee andere geprobeerd heb, maar dat er toch niets kan tippen aan die van Bourjois.

Mijn schoonheidsspecialiste is een schatje, had ik dat al vermeld? Ik kreeg van haar dit product om te testen, er zat nog ongeveer een derde in.

Het systeem is zoals bij de andere producten: je doet wat product op een watje, laat dat even op je oog rusten, en gaat dan zachtjes over je oog. Zonder te boenen, want dat is niet goed voor oog en huid daarrond.

De vloeistof is blauw, en ruikt nogal hard en speciaal. Ik twijfelde de eerste keer of ik wel de juiste bus vast had, toch geen aceton op mijn oog? Niet dat het zo hard stinkt of fel ruikt, maar ik was wel in de war. Silly me.

Ik heb het uitgebreid getest: alleen mascara, mascara en eyeliner, en een volledige oogmake-up. De reiniging is niet slecht, maar er blijft toch altijd nog ietsje achter. Helaas, dit product kan ook niet tippen aan dat van Bourjois.

Ik zou echt graag willen zeggen dat dit product hetzelfde effect heeft, maar dat kan ik niet. Toch doet het voor mij al beter zijn werk dan de andere die ik de laatste tijd gebruikt heb.

Heeft iemand nog een tip voor een product?

Artdeco is te koop bij de schoonheidsspecialiste - €13 voor 125 ml

1 opmerking:

  1. Jammer dat deze het toch niet is voor je. Kijk eens tussen de apotheek merken, daar zit ook goed spul tussen!

    BeantwoordenVerwijderen