woensdag 12 februari 2014

Ultra Doux - conditioner voor droog haar


Heb ik nu even een tip voor jullie, liefste lezertjes!

Altijd op zoek naar goede producten die betaalbaar zijn, ging ik voor een nieuwe conditioner in de lokale drogisterij. Ultra Doux heeft me al een paar keer aangenaam verrast, dus ik zocht in het uitgebreid aanbod van dit merk iets speciaal voor krullen. En het moest ontwarren, want knopen en mijn haar gaan hand in hand.

Ultra Doux heeft niets specifiek voor krullen, maar dat geeft niet. Krullen zijn van nature droog, dus producten gericht hier op kunnen ook altijd.

De reden waarom ik zo gek ben op Ultra Doux? They deliver.


Ontwarring? Check. Geen parabenen? Check. Geen siliconen? Check. Toevoeging van natuurlijke ingrediënten? Check. Budgetproof? Check.

Had ik niet nog een liter aan shampoo in huis, ik rende als een gek naar mijn Kruidvat om een karrevracht van dit spul in te slaan. Want ik weet met mijn ogen dicht dat de shampoo even goed zal zijn als deze conditioner. (Een zeer straffe uitspraak, maar ik meen het. Probeer de producten van Ultra Doux, ze zijn het waard! - of was dat de slogan van een ander merk? ;)

2 opmerkingen:

  1. Ik ken deze niet, nooit geprobeerd maar happy voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik deze nu toch al een hele tijd en ik moet geen andere meer hebben. Leve Ultra Doux voor iedereen met droog (krullend) haar!

    BeantwoordenVerwijderen