woensdag 29 januari 2014

Lakje van Only You

Een hele tijd geleden in Ici Paris XL. Ik wou een artikel ruilen, maar kwam niet aan het bedrag. Iets klein er nog bij misschien? Ik ging voor een lakje van Only You. En nu pas ben ik er toe gekomen het te testen...

Chocoladebruin zou goed bij mij moeten staan, of toch volgens mijn kleurenanalyse. Daarom koos ik deze kleur, waar ik normaal eerder naar een rode tint grijp.

Gisteren had ik een big thing op mijn werk, en wou per se verschijnen met gelakte nagels. En dus haalde ik maandagavond dit lakje van Only You boven, samen met Good to go van Essie.


Het borsteltje op zich is redelijk breed, en dat heb ik wel graag. Zo gaat het goed vooruit. Maar want ik minder handig vind, is die brede dop. Bij andere merken kan je die er af halen, maar hier dus niet. En dat ligt bij mij minder goed in de hand.

De lak op zich is nogal divers. Op sommige nagels is het nog doorzichtig op bepaalde plekjes (zelfs na twee laagjes), op andere nagels is dit niet het geval.

Ondanks mijn slechte ervaringen met Good to go gebruik ik het toch. Het is gewoon heel erg handig dat mijn nagels  snel droog zijn, ik heb echt geen tijd om een uur niets vast te nemen. Ik dacht dus: fuck it, als mijn nagels het een halve dag uithouden is het goed geweest. Daarna maakt het mij niet meer uit.

En kei raar: ik heb zelfs nu geen last van tipwear. Niets, nada, noppes te zien. Vreemd in a good way!

Besluit: het lakje van Only You is best ok als je de tijd neemt om je nagels 3x te lakken, en als je handpalm groot genoeg is voor een gigantische dop in te krijgen.

Is voor een redelijke prijs die ik vergeten ben (maar €5 of minder denk ik) te verkrijgen bij Ici Paris XL.

2 opmerkingen: