zondag 26 januari 2014

To the test: eye contour mask van Sisley


De laatste tijd heb ik een kleine obsessie ontwikkeld voor oogverzorging. Bij een aankoop van een ander product, vroeg ik dan ook regelrecht naar enkele stalen luxe oogverzorging. Deze van Sisley is er eentje van.

Met het ouder worden, is het spook van dikke donkere wallen onder mijn ogen heel hard opgedoken. Om van rimpels nog te zwijgen... Ik wil dat zo hard niet krijgen! Je ziet er direct zo moe en oud uit met die dingen.  En omdat ik een droge huid heb en veel lach, wil ik nu al graag inzetten op goede oogverzorging, en een masker.

Sisley is een merk dat ik al lang wil testen. Helaas zijn daar niet altijd staaltjes van binnen, en is het een te duur merk om zo maar uit te proberen. Maar deze keer had ik dus wel geluk!

Dit product is een masker dat verfrist, gladstrijkt en verjongt. Misschien is het nog niet echt geschikt voor mijn leeftijd, maar echt schaden zal het niet, toch?

Handig en eenvoudig in gebruik: je brengt een dikke laag aan op, onder en naast je oogleden, en na 10 minuten neem je het overtollige product er terug af met een doekje. Nu ben ik niet iemand die altijd klakkeloos de beautyregels volgt, dus ik heb dit masker op twee manieren getest.

De gel in een dikke laag aanbrengen, en vervolgens in mijn bedje kruipen zodat het heel de nacht lang goed kan inwerken. Dit was niet zo'n strak plan. Mijn huid was heel erg gehydrateerd. Zo erg zelfs, dat er de volgende avond nog altijd sporen te vinden waren. Bling bling-toestanden.

De andere keer heb ik het wel gedaan zoals het hoorde volgens de instructies. En ik moet zeggen: nog altijd prima qua hydratatie, maar wel beheersbaar en geen glimmend gedoe.

Bij beide keren had ik wel het gevoel dat het product echt werkt: goede hydratatie, mijn 'wallen' waren minder zichtbaar. Qua lijntjes die je minder zou zien: dat kan ik niet echt zeggen. Daar zou ik een voor en na foto van moeten nemen, maar mijn toestel is pas sinds vandaag hersteld. En ook niet onbelangrijk: je komt wel lang toe met het product. Dit staal bevat 3 ml, en ik heb het al 2 keer royaal gebruikt, en het zit nog voor de helft vol.

Zo. Eentje om over na te denken, want de prijs is niet van de poes. Al is het voor mij de investering misschien wel waard, als ik kan beknibbelen op andere zaken.

€85,90 voor 30 ml - te koop in de parfumerie

3 opmerkingen:

  1. Amai, idd, dat is niet bepaald goedkoop. Ik houd het bij mijn dagelijkse serum. Maar ja, ik heb geen droge huid dus dat gaat binnen 15 jaar in mijn voordeel werken. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit masker en ik gebruik het enkel om te hydrateren, ik kan het wel een nacht in laten werken, geeft bij mij geen probleem.

    BeantwoordenVerwijderen