woensdag 30 april 2014

Rimmel: gekleurde lipbalsem + Rita Ora collectie


Tegenwoordig hebben heel wat merken een gekleurde lipbalsem in het assortiment. Zo ook Rimmel.

Deze Lasting Finish Colour Rush (wat een mond vol) belooft een langdurige hydratatie, met een kleurtje. De kleur op de foto is 710 Drive me nude, een nudetint dus. Niet direct mijn eerste keuze, ik heb het eerder voor rode tinten. Maar wacht...

Door de dikke 'stift' is het product makkelijk aan te brengen, en dus handig voor onderweg. Het slijpt zichzelf, wat ook minder gedoe met zich mee brengt.

Dit product is een echte balsem, hydratatie genoeg. Qua houdbaarheid is het ook prima in orde, na ettelijke drankjes en hapjes zit het product nog op mijn lippen. Eerder: het is er ingetrokken.

Maar dan grote verrassing: de kleur. Hieronder een foto genomen direct na het aanbrengen van de lipbalsem.


Redelijk beige, niet?

Na een paar minuten transformeert de kleur naar roze! En nogal fel roze eigenlijk, maar dat is minder zichtbaar op de foto. Hoe langer ik hem op heb, hoe rozer het wordt. Op de bovenste foto zie je het op het product ook, het kleurverschil.


Mijn tip: ga de kleur eens testen, loop er een uurtje mee rond, en koop dan pas als je tevreden bent. Ik heb gezien dat Kruidvat dit product in promotie heeft gezet. Je krijgt 3 euro korting!

En als je dan toch daar bent, neem dan eens de Rita Ora-collectie ter hand. De ster selecteerde zelf 12 kleuren voor de lakjes. Er zijn 6 warme en 6 koude kleuren beschikbaar. Heel geslaagd en heel erg LE, dus rep je naar de winkel voor dit moois! (€3,99 per stuk)


2 opmerkingen: