zondag 8 juni 2014

Wellness? Well, yes!

Sinds mijn wellnessavontuur in Frankrijk, ben ik totaal te vinden om dat meer te doen. Toen Flair een actie deed, relaxen in de beautyfarm met twee voor de prijs van één, had ik dan ook weinig moeite om mijn zus te overtuigen.


We kozen voor een beautyfarm in Lier, die volgens ons het beste voor de prijs kon geven.

We werden ontvangen met een tasje thee, terwijl de schoonheidsspecialiste de behandelingen verduidelijkte. Ik ging eerst voor de lichaamspakking, mijn zus wou starten met de massage.

Eerst dus de scrub. Die was redelijk hard, een scrubhandschoen met nog eens peelingproduct op, dat is niet voor doetjes. Ik kan het wel aan, hoewel ik een gevoelige huid heb. Daarna volgende een anticellulitisbeenpakking en een huidverstevigende bustepakking. Dat heeft natuurlijk tijd nodig, dus ik had een half uurtje de tijd om wat in te doezelen. Wat ik ook effectief gedaan heb, tot mijn grote verbazing.

Pauze, met een drankje en fruit, en daarna switch.

Ik kreeg een voetbadje en installeerde me in de massagestoel. Daarna volgende nog een klassieke gelaatsbehandeling, mijn nagels kregen een verstevigende lak en mijn tenen een rode kleur.

Was ik tevreden? Niet echt eigenlijk. Ik had er gewoon veel meer van verwacht. Ze heeft alles wel gedaan wat in het boekje stond, dus echt klagen kan ik niet. Maar ze deed het allemaal oppervlakkig. Als ik naar de wellness ga, wil ik degelijk onder handen genomen worden, en mag dat wat tijd kosten. De prijs is toch ook navenant.

Om die reden specifieer ik niet waar het was.

Ik geef het niet op en zoek in de ruime buurt van Antwerpen iets wat wel helemaal in mijn kraam past. Binnenkort wil ik trouwens naar de hammam in de Veldstraat. Iemand daar ervaring mee?

3 opmerkingen:

  1. Geen ervaring mee, mijn papa ging ergens tegen Ekeren en was niet tevreden :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb eigenlijk ook een slechte ervaring met een welness in Genk. Sindsdien wil ik het eigenlijk wel heel graag eens doen met alles erop en eraan, maar de prijzen zijn niet lief. Nog even sparen, dus!

    BeantwoordenVerwijderen