zondag 19 oktober 2014

Camping Gourmet - streetfood camp


Ik ben echt totally into streetfood festivals! Ik was dan ook geweldig enthousiast toen ik hoorde dat er opnieuw eentje was in Antwerpen.

Camping Gourmet organiseert dit reizende eetcircus voor de eerste keer, en dat dus in Antwerpen, op de site van De Koninck. Volgens hen zelf is kan je hier het beste in street food vinden, cocktails, er is een thee bar en een koffiehoek, en er is ook een plaatsje voorzien voor de kinderen. Met speelgoed én een film.


Ik vond het er echt gezellig: leuke inrichting, die speelhoek voor de kinderen, lekker eten en een aangename sfeer. De DJ deed ook echt zijn best ;) Met het mooie weer vond ik het wel jammer dat er niets buiten voorzien was. (Maar bon, mocht het echt oktoberweer geweest zijn zou ik wel anders gepiept hebben.)


We kozen er voor een mix te halen, zodat iedereen kon proeven: kibbelingen, hamburger, stoemp, taco's, frietjes, kipspiesjes, en noedels. En ijsjes en chocomousse :) Ik vond de kibbelingen echt de beste die ik ooit gegeten heb. De stoemp was heel zacht, waarschijnlijk met een kilo boter, maar ook met popmoen en wat rucola. Lekker!

Op zaterdag is het concept 'Saturday food fever', wat ik hierboven beschreven heb. Op zondag is het 'Sunday hangover hangout', voor die lazy Sundays :) Ik zou vandaag wel willen terug gaan voor een brunch, thee (want ik mag geen koffie meer drinken, boehoe), gezellige babbel en wat rustige muziek. Helaas word ik op een andere wei verwacht.

Camping Gourmet, nog op 18, 25 en 26 oktober - www.campinggourmet.be

2 opmerkingen: