woensdag 25 februari 2015

Nivea creme care - recht in de roos


Toen ik hoorde dat Nivea de geur van de blauwe pot in een douchecrème had gestoken, heb ik niet getwijfeld: deze moest direct gekocht en gebruikt worden.

De geur van de originele Nivea Crème, de blauwe pot dus, neemt mij mee naar vroeger. Mijn grootmoeder, mijn moeke, had die blauwe pot ook staan, zoals zoveel vrouwen in die tijd. De geur van de blauwe pot associeer ik dan ook altijd met haar.


En laat mijn moeke nu een uit de duizend geweest zijn! Ik ging er altijd met veel plezier naartoe als kind, maar ook als twintiger. Hoe ze er altijd stond voor mij, hoe ze me advies gaf (ze was best vooruitstrevend en voor gelijke rechten voor de man en vrouw), hoe ze me zoals al haar kleinkinderen verwende, dat maakt voor een groot stuk hoe ik nu sta in het leven.

En laat dat nu ook een prima doucheproduct zijn ook zeker! Het is een echte crème, wat mijn huid in deze tijden van koude en verwarming wel kan gebruiken. Goede hydratatie, en de geur blijft een tijdje hangen.

Voor mij is deze douchecrème een schot in de roos!

Te koop in de supermarkt voor een democratische prijs, bij het Kruidvat loopt er nu een actie twee kopen, eentje gratis.

7 opmerkingen:

 1. Hoi! Dit is absoluut één van mijn favoriete douche gels! Ik vind hem heerlijk!
  xx Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk dat dit product je doet denken aan je moeke. Bijzondere nostalgie! Fijn ook om te lezen dat je tevreden bent met deze crème.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oho! Ik denk dat dit voor velen nostalgie is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo zie je maar dat 't niet altijd ingewikkeld, speciaal of duur hoeft te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen