maandag 3 oktober 2016

Bloggersveiling ten voordele van SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen organiseert een bloggersveiling, en ik doe mee!


Voor welk goed doel?
De opbrengt gaat naar het Simbahuis in Liedekerke. Daar krijgen 8 kinderen tussen 0 en 12 jaar de kans om tot rust te komen in een kleinschalige, familiale omgeving. Deze kinderen worden daar opgevangen omdat ze in hun eigen huis niet voldoende fysiek of emotioneel kunnen ontwikkelen. In het Simbahuis krijgen ze aangepaste begeleiding, maar gaat het gewone leven ook door. Ze gaan naar school, krijgen een verse maaltijd, er wordt met hen gespeeld, enzovoorts. Dat kost handenvol geld, en ik steun met veel plezier dit initiatief.

Wil je ook steunen? 
Kijk tussen het overzicht van de acties welke je graag wil doen. Je zal zien dat het een mix is tussen grote (bekende) en kleine bloggers (zoals ikzelf), activiteiten en producten. Een styling? Een dagje er op uit met Evi (My life on sneakers)? Een fietstocht? De volledige box van Sex & the City? Een BBQ-workshop? Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan er op bieden.

En wat doe ik?
Ik geef een workshop van 2 uur rond marketingbasics & sociale media. Ideaal voor wie net begonnen is met een blog. Of als je als bedrijf, school, vereniging ook op de sociale media actief wil zijn, en je weet niet welke je moet kiezen en hoe je daar mee omgaat.

Interesse?
Wacht niet te lang! Enkele van de veilingen lopen af op tien oktober. Het zou jammer zijn om deze kans te missen om dit goed doel te steunen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten