zaterdag 26 november 2016

Sothys: herfst in Parijs

Sothys - Un automne à Paris

Ok, ik geef het toe. Ik ben zo laat op dit feestje gekomen dat Assepoester bijna haar glazen muiltje verliest. Maar ik kon niet weerstaan aan deze mooie tijdelijke collectie, en omdat ze hier en daar nog wel te vinden is, is het absoluut een blogpost waard!

Deze prachtige producten komen uit de herfstcollectie van Sothys: Un automne à Paris. De collectie bevat 9 producten: een blush, een oogschaduwpalette, een wenkbrauwpotlood, een gel om poeder te transformeren (hieronder meer), een nagellak, 2 lipliners en 2 lippotloden.

Sothys - Un automne à Paris

Hoe schoon zijn de kleuren? Staat heel erg mooi bij herfsttypes (al zeg ik het zelf), maar het zijn redelijk neutrale kleuren die wel meer types zullen staan. En ook: #draagwatjezelfwil.

Sothys - Un automne à Paris

De blush heeft een zachte perzikachtige kleur. Again, die zal veel types staan. Het wenkbrauwpotlood is bruin, maar als je het zachtjes aanbrengt kan het zeker ook voor wie blonde wenkbrauwen heeft. De witte tube is de Powder transformer. Je kan hem gebruiken over poeder en over oogschaduw. Deze gel zorgt er voor dat je producten langer goed blijven zitten. De kleuren van de oogschaduw worden ook wat intenser. Yay!

Sothys - Un automne à Paris
wenkbrauwpotlood - lippotlood en lipliner in kleur rouge brique en rose lumière

Ik draag bijna elke dag lipstick, en dan nog liefst rode. Maar mijn favoriete kleur van deze twee was tot mijn eigen verrassing toch de rose lumière. Een intense kleur, die ik vooral tijdens de donkere wintermaanden mooi vind tot zijn recht komen.

De houdbaarheid van alle producten is geweldig. De lipproducten hebben zelfs een middagmaal van vidée en frietjes prima doorstaan, en dat kom je niet altijd tegen.


De Sothysproducten zijn te verkrijgen via hun eigen instituten. Kijk op hun website voor een verkooppunt in je buurt.

2 opmerkingen:

  1. Toeval! Mijn schoonheidsspecialiste gebruikt alleen maar Sothys! Alleen ben ik niet zo'n make-up addict (ik kan het ook niet)...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De allereerste schoonheidspecialiste waar ik ging gebruikte ook Sothys. Ik ben nog altijd op zoek naar een geur die de massageolie die ik daar ooit eens kocht benadert... De verzorgingsproducten van hen zijn ook top, vind je niet?

      Verwijderen