woensdag 31 oktober 2012

Oh, what to do?

Luxeprobleem, waar ga ik over zeuren? Maar ik kan het niet laten. Ik kan niet kiezen!

Het zit zo. Als mijn baas tevreden is over mij, krijg ik een kleine premie. Echt ienieminie, maar toch. En die heb ik nu gekregen. En nu kan ik dus niet kiezen waar ik mezelf mee ga belonen.

Ik wil zo graag een THEA-ring!


Maar dan heb ik nog een groter probleem. Mijn premie is niet groot genoeg om deze ring te betalen. Dus dan zou ik nog verder moeten sparen. Daarnaast ben ik er nog niet helemaal uit wat ik dan zou nemen van tekst. En welke kleur ik zou nemen: zilver, goud of roze? En wil ik dan een teken met zwarte diamantjes of witte of helemaal niet? Het zit in mijn hoofd maar ik ben nog niet helemaal tevreden. En voor dit budget moet dat absoluut wel het geval zijn.

En kan ik wel tegen goud? Ik ben voor zo veel stoffen allergisch. Het zou dan wel heel erg jammer zijn moest ik die ring laten maken en daar dan niet tegen kunnen...

Misschien moet ik dan maar investeren in een ander juweeltje, van goud. Dat niet zo duur is. Zodat ik kan testen?

Of ga ik gewoon voor de gouden eyeliner van Dior? En dan ook voor het Urban Jungle gold palette? Want dat zijn zo'n mooie kleuren!

Of ga ik voor een duurder kledingstuk? En ik heb ook hele mooie botten gezien met mijn naam op.

Of spaar ik gewoon?

Ik weet het niet! Wat zouden jullie doen?

2 opmerkingen:

  1. Tja, Miss, voor dat geld zou ik die ring toch links laten liggen, hoe mooi hij ook is. (Dat roze ziet er inderdaad wel heel leuk uit.) En ik zou het zéker en vast uitgeven! Aan de combinatie botten, urban jungle gold palette en misschien nog een leuk kledingstuk?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga akkoord met Goele, mevrouwtje!
    Zo heb ik mezelf getrakteerd op een oversized handbag én een klutch in plaats van een overpriced jurkje!

    BeantwoordenVerwijderen