De parelende tafels van Bru zijn een super leuk concept: op zeven unieke locaties kan je genieten van een gezellig culinair moment.
Van eind april tot november: elke maand kan je op een unieke locatie terecht voor een brunch, lunch of diner. De locaties zijn echt super origineel. Denk aan het centraal station van Antwerpen, een kloosterbibliotheek, een boomgaard of een ruïne van een abdij.
De prijzen zijn erg schappelijk, voor een all-in menu betaal je €29, €39 of €54. Echt niet veel voor een topgeregje ;)
Uiteraard staat er Bru op tafel. In
Bru zit net hetzelfde minerale evenwicht tussen calcium en
magnesium als in goede wijnen. De zachte, subtiele smaak en het lage
zoutgehalte van Bru zou de gerechten en
kwaliteitswijnen versterken. Hey, om het te testen, moet je proeven. Toch?
Wie er graag bij wil zijn, haast zich naar de website. De editie van april is alvast volzet!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten