donderdag 28 april 2016

Tarte à Moi - huisbereide taarten

Tarte à Moi, huisbereide taarten

Tarte à Moi: voor luie dozen die graag willen genieten van een heerlijk huisbereid stukje taart, maar geen tijd hebben om het effectief zelf te maken.

Sinds een dikke week liggen deze lekkernijen exclusief bij Delhaize. Het water komt me in de mond bij het zien van al deze zoetigheden. Ik bak al eens graag zelf een taart, cakejes of koekjes, maar soms heb ik daar ook totaal geen zin in. En is er net een feestje, of wil ik gewoon in de zetel nestelen met een goed boek, een tas koffie of thee, en een stukje taart of een koekje.

Tarte à Moi, huisbereide taarten


Enter Tarte à Moi. De taarten zijn gemaakt met de beste en meest verse ingrediënten, met oog voor Belgische, lokale producten, zoals appels uit Haspengauw en Belgische met de hand gesneden aardbeien. Als er geen aardbeien van eigen bodem te verkrijgen zijn, dan verdwijnt de taart tijdelijk uit het assortiment. Geen ingewikkelde recepten of moeilijke baktechnieken voor Tarte à Moi, maar simpele, alledaagse taarten zoals jij ze thuis maakt (of niet natuurlijk).

Tarte à Moi, huisbereide taarten

Tarte à Moi heeft een taart naar ieders smaak. Hou je van luchtig, fris gebak? Kies dan voor de heerlijk zachte citroentaart met een smeuïge meringue. Ben je een fruitliefhebber? Ga dan voor de aardbeientaart, met verse slagroom, handgesneden aardbeien en kruimels pistache op. Of hou je van een een lekkere crunchy beet? Dan is de kaastaart met een knapperige speculaaslaag zeker iets voor jou. Momenteel bestaat Tarte à Moi uit 13 varianten. Eind april wordt het gamma uitgebreid met vier nieuwe toppers, waaronder granola/chocolade koekjes.

Tarte à Moi, huisbereide taarten

Tarte à Moi: ideaal om mee uit te pakken als je volk over de vloer hebt en geen zin hebt in dure taarten van de bakker, of baksteken taart uit de supermarkt. En als je de vraag krijgt of ze huisbereid is, kan je gerust 'JA' antwoorden. Het is alleen niet in jouw huis bereid :)

Exclusief te verkrijgen bij Delhaize. De prijzen variëren tussen €1,89 en €9,95.

Hapklare stukjes tekst, ook te volgen via Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten